Nieuws

NIEUW : EXPOSITIE CORONASMAAK.

Kunstenaar Rob Hanssen presenteert zijn schilderijen en tekeningen in het Trees Ruijs Huijs Museumn. Hij toont in zijn werk zijn gevoel over de coronacrisis. De titel is CORONASMAAK. We zien geen onzichtbare virusdeeltjes maar een geschilderde kroon (la corona) bestaand uit vliegen. De geplaagde mens heeft een kroon als een koning, en de hele persoon is soms uit vliegen opgebouwd. Er zijn mondkapjes waar gaten in vallen. Het is de mens die zich koning voelt, die in de problemen komt. Ondanks het onderwerp is er sprake van pure schoonheid. Te zien op zondagen van 14:00 – 17:00 uur en op ander dagen op afspraak via 0637199283. 

De kunstenaar zal dan aanwezig zijn. Gratis entree. 

TERUGBLIK OP DE ‘JAPPENTIJD’

Deze expositie wordt geopend op zaterdag 15 augustus a.s. ter gelegenheid van 75 jaar Bevrijding van de Japanse bezetting van Nederlands Oost Indië. Wnd. burgemeester Emile Roemer zal de expositie openen.

Van 16 augustus t/m 15 november 2020 is deze expositie voor publiek geopend wekelijks van donderdag t/m zondag van 12.00u tot 16.00u.

Beste bezoekers, u hoeft bij ons niet te reserveren. Bij de entree wordt het maximum aantal bezoekers (20 personen) gereguleerd. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. De entreeprijs is €6,00. Graag gepast betalen bij binnenkomst. Wij volgen het coronaprotocol van het RIVM voor musea. De tentoonstelling heeft een vastgestelde eenrichtingsroute. U volgt de route pijlen. Houdt altijd rekening met uw medebezoekers. Houdt 1,5 m afstand van elkaar.

Laatste rondleidingen door Maaike Vonk op zaterdag 22 februari en zaterdag 29 februari om 12.00u zaal open 11.45u.
Entree €7,50 aanmelden info@treesruijshuijsmuseum.nl

Deze ruimte wordt ingericht voor het Museum Trees Ruijs Huijs